top of page

VÅR KOMPETENS

Detta är ett urval av våra arbetsområden men vi är kreativa så tveka inte att fråga om ni har andra ideer.

01

3D

Det är svårt för många slutkunder att se bortom byggdammet och förstå hur bra projekten kan bli. Det kan också vara svårt att visa vilka möjligheter som finns. Vi kan bistå med att skissa, designa,  konstruera och visualisera. Exempelvis attefallshus, carport fastigheter eller stugor.

04

SOLSTUDIER

Vi kan utifrån husets geografiska placering hjälpa era kunder att se fördelarna vilket sätt en terrass, balkong eller ett ute spa kan bidra till att höja livskvaliteten och skapa mervärden. Detta kan bidra till nöjdare kunder och att ni får ett ännu större förtroende.

02

Vi har sedan 2011 arbetat med bygglov och tack vare mycket erfarenhet och bred kompetens inom en rad mjukvaror kan vi på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt hjälpa er med era lov. Vi har ett bra samarbete med plan och bygg och dessutom mycket kunskap om bygglovsprocessen.

05

HUSPLACERINGAR

Vi vet att dom som  skall bygga sitt drömhus har en rad svåra val att ta hänsyn till  Ett viktigt val som kan vara svårt utan hjälp är hur huset skall placeras. Här kan vi visa era kunder vilka för och nackdelar en specifik plats har. Vi kan även kombinera bilder från drönare med en 3d bild.

03

PROJEKTSIDOR

06

FOTOGRAFIER

Vi har arbetet med fotografering sedan 2008 och tagit över 150 000 bilder,vi vet vikten av ljus och komposition och har en professionell utrustning. Detta tillsammans gör att vi kan hjälpa er med tilltalande bilder av era färdiga fastighetsprojekt för försäljning eller som referens. Vi arbetar även med porträtt och bilder till eran hemsida. 

Vi har sedan 2006 arbetat med att göra val, upphandla, designa och genomfört byggprojekt. 

Vi har arbetat med bygglov sedan 2010.

Vi har fotograferat sedan 2008 och har idag tagit mera än 150 000 bilder. 

Vi har i sedan 2009 arbetat med att ta fram produkter, hus och presentationer i 3d miljöer

Vi har sedan 2015 arbetat med rendering och virtuella bilder.

Vi har sedan 2009 ritat mindre byggnader och tillbyggnader.

FAKTA

F

bottom of page